Beauty

Nieuwe coupe

Voor het huis-, tuin- en keukenonderhoud van m’n haar (lees: bijpunten) maak ik gebruik van een thuiskappert. Maar voor een nieuwe coupe of een fris verfje, wil ik naar een salon. Gratis. Een goéde kapper, geen kappersacademie waar je niet zeker bent van je haar-lot…

Veel gerenommeerde kappers, die flink wat personeel in dienst hebben, houden om de zoveel maanden knip- en/of kleurtrainingen. En ja, dan hebben ze haarmodellen nodig. Ik houd dit, voornamelijk via social media, in de gaten, en zodoende bespaar ik toch wel een paar honderd euro per jaar. Je moet wel een beetje flexibel zijn qua haarstijl, maar zolang je niet bij Kinki Kappers binnenstapt, zal het wel meevallen.

Ik zat afgelopen maandag in de stoel voor een kleurtraining bij Haagsche Kopjes. Bij binnenkomst werd me gelijk een broodje en een drankje aangeboden, want het werd een lange zit. Er was net genoeg plek voor alle stylisten en modellen, maar dat maakte het alleen maar gezelliger. Drukke Italiaanse heren waren ervoor ingevlogen, die met veel handgebaren in Engels met charmant accent aan je zitten te frutsen, helemaal prima.

Haagschekopjes

Ik ging voor verse highlights, aangezien de vorige variant nu meer weghad van een ombre-effect door de uitgroei. Ginnegappend met de kapper in kwestie, zat ik al gauw in de aluminiumfolie. Nog maar een koffie, nog maar een level Candy Crush, en uitspoelen voor de volgende verflaag. And repeat. Een paar uur later was ik erg blij met het resultaat, en kan ik weer een tijdje vooruit. Wil je weten waar je nog meer terecht kan? Vraag het me maar!

Haarresultaat

 

Standaard

3 gedachten over “Nieuwe coupe

 1. Stella schreef:

  Hey Myrthe!

  Wat een supergoed idee, onwijs bedankt voor de tip! Ik wil wel heel graag weten waar ik nog meer terecht kan 🙂
  Kan ik dat zelf opzoeken of heb jij goede tips?

  Nogmaals thanks! Leuke blog trouwens Myrthe 😀

 2. myrthe schreef:

  Hi Stella, thanks! Ik zou Toni&Guy even bellen, die hebben deze week kleurtraining. Je betaalt daar wel materiaalkosten, maar €20,- ipv €90,- is ook een goede deal ☺http://www.toniandguy.nl/salons/#den-haag

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.