Shopping

Lovely Leg Avenue

Ik ben echt een meisjemeisje, rokjes en jurkjes zijn mijn lievelings. Maar met een hond en een kat gaan panty’s nooit langer mee dan één dag, of ze nou drie of dertig euro kosten. Dat, en het feit dat ik een beetje onhandig ben. Ik koop me dan ook kapot aan panty’s en kousen.

Een van mijn favoriete merken voor beenmode is Leg Avenue, en nee, ik word niet betaald om dit te schrijven. Ook hebben ze leuke lingerie en verkleedsetjes. Ik heb niet de kleinste borsten van de wereld, en ‘goede beha’s’ vind ik vaak dodelijk saai. Twee keer per jaar webshop ik de Victoria’s Secret sale, maar voor setjes ‘voor de leuk’ zeg ik; move over, Vicky’s Secret!

Leg Avenue heeft nu een actie waarbij je een setje kan winnen van de nieuwe Vixen-lijn. Meedoen kan hier. En houd ze op Facebook in de gaten voor meer leuke acties. Ik heb er al menig verrassingspakketjes gewonnen…

 

Halloween outfitje van Leg Avenue.

Halloween outfitje van Leg Avenue.

Standaard